Vi är experterna på företagskommunikationer som ligger bakom två miljarder samtal, chattar och sociala meddelanden varje dag. Vår expertis och flexibla distributionsalternativ har gjort oss till den snabbast växande leverantören av företagskommunikation i världen.

Featured Blogs

  • Nyheter och trender
Under september och oktober kommer Mitel besöka 7 orter i Sverige under en förlängd förmiddag och prata om det mesta och bästa från Mitel Customer Experience Days i Malmö.
Topp 10 av kommunikationstrenderna inom hotellteknik 2017
  • Nyheter och trender
För länge sedan hade hotell, motell och andra besöksnäringar en ganska enkel plats i människors liv – de var en plats där gästerna kunde sova när de inte var hemma. Men alla som har jobbat inom besöksnäringen under de senaste åren vet att teknikens roll drastiskt har ökat i branschen.
Mitel Customer Experience Days 2017 - en succe enligt kunderna
  • Nyheter och trender

Den 17 och 18 maj arrangerade Mitel för 19:e året i rad sina återkommande kunddagar - Mitel Customer Experience Days (MCED), i år med fler än 330 deltagare.

Boka in 25-27 april i din kalender för att träffa Mitel på Vitalis - Nordens led
  • På kontoret
Ett unikt tillfälle att se det senaste inom IT för hälsa, vård och omsorg. Ju större utmaningar vi står inför i vården - med åldrande befolkning, knappa resurser etc.