Företagets telefonisystem

Modern företagskommunikation kräver en mängd verktyg, såsom fasta och mobila telefoner, e-post, meddelandetjänster, närvaroinformation och audio-, webb- och videokonferenssamtal. Sammanför dessa verktyg i ett integrerat system som underlättar sömlös kommunikation var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

Läs mer

Skrivbordstelefoner

Skaffa stationära telefoner och tillbehör för företag i alla storlekar och branscher. Ni hittar allt från prisvärda telefoner av basmodell till avancerade, trådlösa telefoner för chefer, från ljud- och videokonferensutrustning till assistentkonsoler som går att utöka.

Läs mer

Samarbete

Den moderna arbetsstyrkan är mer varierad och geografiskt utspridd. Det gör samarbetet mer utmanande – och viktigare – än någonsin. Med Mitel kan ni samarbeta på det sätt som fungerar bäst för er, inklusive via röst- och videosamtal, snabbmeddelanden, presentationer på webben och samarbete med audio-, webb- och videokonferenssamtal.

Läs mer

Mobilitetslösningar

Med Mitels mobilitetslösningar kan medarbetare i alla typer av företag bli mer innovativa och produktiva vare sig de är på kontoret, hemma eller på resande fot.

Läs mer

Molnbaserade kommunikationslösningar

Många företag flyttar sina applikationer till molnet och upptäcker snabbt fördelarna. Med Mitel får ni de flexibla och avancerade kommunikationsfunktioner ni söker i molnbaserade lösningar för öppna, privata eller hybridformade system – alla med samma kvalitet som klassiska lokala system. Funderar ni på att flytta över era kommunikationslösningar till molnet? Då ska ni ta kontakt med marknadens främsta leverantör för molnbaserade kommunikationslösningar för företag – Mitel.

Läs mer

Kontaktcenter

Målet med kontaktcenter är att skapa en kundupplevelse som bygger och bevarar lönsamma relationer. Med vår teknik kan ni göra det samtidigt som ni stärker kunder och använder effektiv hantering och effektiviserad verksamhet för att se till att telefonisterna är produktiva.

Läs mer

Kontakta en affärskommunikationsspecialist